Laden Workshops

« Alle Workshops

  • Dit workshop is voorbij.

Workshop Doe dit Boek

17 december, 2021 @ 09:30 - 12:30

€29,95

Ervaar Doe dit boek! Een nieuwe methode voor persoonlijke groei. Ontdek de sterke combinatie van ‘doen’ en ‘boek’. Gebaseerd op Transactionele Analyse en breinvriendelijk leren.

Graag willen we jou als trainer en/of coach inspireren om te ervaren hoe deze methode jou kan prikkelen en ondersteunen in de begeleiding van je klanten op hun weg naar persoonlijke groei.

Stel je voor: drie uur aan de slag met 8 collega-trainers onder begeleiding van Jacqui en Hedi, de makers van Doe dit boek. Eigen vragen en wensen staan centraal. Ter inspiratie: Hoe krijg ik mijn groep wat meer uit hun hoofd? Hoe zorg ik ervoor dat mijn coachee echt in de actie komt? Hoe kan ik mijn team laten nadenken over hun next step?

De workshop vindt plaats via Zoom van 9.30 – 12.30 uur. Het aantal deelnemers is beperkt! Je kunt je inschrijven voor vrijdag 17 december.

Voor de kosten hoef je het niet te laten. Slechts € 29,95 (excl. BTW). En wil je na afloop Doe dit boek en/of het Begeleidersboek kopen, dan kan dat natuurlijk.

Schrijf je nu in! Je ontvangt dan een bevestiging en bijbehorend materiaal.

We zien uit naar je!

DEZE WORKSHOP IS VOL

Gegevens

Datum:
17 december, 2021
Tijd:
09:30 - 12:30
Kosten:
€29,95

Locatie

Online

Overige informatie

Aantal deelnemers:
maximaal 8