Het begeleidersboek van Doe dit boek
Breinleren en Transactionele Analyse vormen het degelijke fundament onder de methode Doe dit boek. Met het begeleidersboek verdiep je je hierin. Daarnaast vind je de uitleg van alle 80 opdrachten.Met dit begeleidersboek bij Doe dit boek help je mensen zelfbewust te worden, een richting te bepalen en in actie te komen. Als coach, trainer, docent of therapeut laat je hen experimenteren, creëren en reflecteren. Dit boek ontzorgt je door heldere uitleg over Transactionele Analyse (TA) en breinleren uit de neurowetenschappen, en door duidelijke instructies. Zo kun jij aandacht en vertrouwen geven aan de mensen met wie je werkt.

Dit begeleidersboek ondersteunt Doe dit boek, een toegankelijk boek vol creatieve, uitdagende opdrachten om te ervaren en te beleven. Opdrachten met veel impact, die een beroep doen op alle zintuigen. Speels, verrassend en luchtig, maar ook confronterend, serieus en verdiepend. Samen met je coaches, deelnemers of studenten verbind je de resultaten van de opdrachten. Je helpt hen deze resultaten te integreren in hun leven. Ze komen in actie en groeien uit tot een completere versie van zichzelf. 

Oplossingen van Doe dit boek
Ben je op zoek naar de oplossingen van de opdrachten? Klik dan hieronder.

Download opdrachten uit Doe dit boek
Om jouw werk als begeleider wat gemakkelijker te maken, zie je hier een paar opdrachten uit het doeboek die je kunt downloaden.

frontDDBb_thumb

    Ik koop de volgende boeken*

    Om spam te voorkomen vragen we je de onderstaande code over te typen.

    captcha

    *=verplicht