frontDDB_thumb

  Ik koop de volgende boeken*

  Om spam te voorkomen vragen we je de onderstaande code over te typen.

  captcha

  *=verplicht

  Het doeboek van Doe dit boek
  Met de 80 opdrachten van het doeboek vind je de inspiratie om de regie op je leven te pakken. Je doet eerst een nulmeting om te ervaren hoe je je leven nu ervaart. Daarna zoek je je weg door het boek. Je leert jezelf beter kennen, vindt je richting en komt in actie.  Hoe lang is het geleden dat je aan de slag ging met je potloden? Met puzzels, doolhoven en spelletjes? Doe dit boek is een doeboek dat je met verrassende opdrachten, humor en beloning meeneemt naar de energie van toen.

  Waar kies je voor als er veel mogelijk is
  Zo ontdek je meer over jezelf. Hoe je naar jezelf kijkt. Waar je vandaan komt. Wat je hebt meegekregen. Maar ook wat je dromen zijn. Waar je voor kiest als er zoveel mogelijk is. Of wat je doet als het even niet lukt. Dat is spannend en serieus, want het kan gevoelige snaren raken.

  Gebaseerd op Transactionele Analyse
  Alle opdrachten in Doe dit boek zijn aangepast aan hoe je hersenen werken. Door de principes van breinleren doorleef je ze met al je zintuigen. Je blikt terug op de opdrachten, herhaalt ze en verbindt ze. Dat doe je alleen, maar ook samen. Op je eigen moment en op je eigen manier. De psychologische ontwikkelingstheorie van de Transactionele Analyse (TA) zorgt voor een heldere en concrete basis. Je gaat de diepte in, zonder dat het zwaar wordt. Je raakt nieuwsgierig naar wat er anders kan. Zo vind je jouw richting. Je komt in actie en groeit uit tot een completere versie van jezelf.

  Oplossingen van opdrachten
  Wil je weten wat er uit de rebus kwam? Of ben je benieuwd naar de oplossing van de waardenwoordzoeker? Klik dan hieronder.

  Downloaden van opdrachten
  Klik hieronder voor de digitale versie van een paar opdrachten. Dan hoef je niet het kwartet uit je boek te knippen of te kopiëren en kun je met meer mensen bingoën als je dat wilt.