Laden Workshops

« Alle Workshops

  • Dit workshop is voorbij.

Onze geschiedenis, een bron voor persoonlijke groei (voor begeleiders)

19 maart, 2021 @ 09:30 - 12:30

€75

Als we onszelf echt goed willen leren kennen, dan vormt onze geschiedenis een waardevolle bron van informatie. Bij onze geboorte ontvangen we een naam en we krijgen een plek in de familie waarbij we horen. Een familie met waarden en normen, gewoonten en patronen. De mensen bij wie we opgroeien geven ons boodschappen mee over wie we zijn en hoe we ons het beste kunnen gedragen. We doen ervaringen op, fijne maar ook minder plezierige ervaringen. En alles wat we leren en meemaken zit sterk verweven in ons brein, en dat is letterlijk zichtbaar. Hoe boor je deze bron van informatie aan zonder dat het zwaar en therapeutisch wordt?

In deze workshop gaan we in op hoe je als begeleider je coachee, deelnemer of student op een speelse en lichte manier bewust kan maken van zijn geschiedeis. We verdiepen op hoe deze nog steeds invloed heeft op zijn doen en denken.

Als voorbereiding voor deze workshop doe je zelf de opdrachten uit hoofdstuk 4 van het doeboek. Met de andere deelnemers wissel je ervaringen uit. Ook hoor je veel over de ideeën achter dit hoofdstuk van de makers.

Deze workshop is voor begeleiders.

Ik geef mij op voor deze workshop:

Gegevens

Datum:
19 maart, 2021
Tijd:
09:30 - 12:30
Kosten:
€75

Locatie

Online

Overige informatie

Aantal deelnemers:
maximaal 8